Zafer Partisi Kayseri'den, Sinan Oğan tepkisi: Kabul edilemez!

Zafer Partisi'nden Sinan Oğan tepkisi. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak seçime katılan Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde Kayseri'de 81 bin 125 oy almıştı. Oğan'ın Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması aday olarak gösterildiği ittifaktan tepki gördü.

Zafer Partisi Kayseri'den, Sinan Oğan tepkisi: Kabul edilemez!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın, Cumhur İttifakını destekleyeceğine yönelik açıklamalarına aday gösterildiği ittifaktan art arda tepkiler gelmeye devam ediyor. Ata İttifakı’nın paydaşları Adalet Partisi’nin ardından Zafer Partisi’den de Oğan’a tepki geldi. 
Zafer Partisi Kayseri'den, Sinan Oğan tepkisi: Kabul edilemez!
Zafer Partisi Kayseri eski İl Başkanı ve aynı zamanda 14 Mayıs seçimlerinde  Milletvekili adayı da olan Serap Altuntaş, “Bu kabul edilemez” dedi. Avukat Serap Altuntaş, açıklamasında şu ifadeler kullandı: Sinan Oğan’ın, Iğdır’dan sonra en yüksek oy aldığı Kayseri’de bizimle yapılmış hiçbir istişare, hatta bir teşekkür bile yoktur öncelikle bunun bilinmesini isterim.
İlkeler bazında hareket ettik derken;
1- HDP’yi söyleyip, Hüdapar’dan bahsedilmemesi 
2- Az önce Zafer Partisi Genel Merkez’de Numan Kurtulmuş’un gönüllü gönderme beyanına karşı Suriyeliler’in gönderilmesi takvime bağlandı denmesi kabul edilemez. 
3- Biz bunun için yanınızda olmadık.
Zafer Partisi Kayseri'den, Sinan Oğan tepkisi: Kabul edilemez!“BİZE GÜVENİN! EMANETE ASLA İHANET ETMEYECEĞİZ” 
Diğer yandan Altuntaş, açıklamasında “Bize güvenin! Çünkü biz Vatanımızı Zafer Partisi'nden daha çok seviyoruz. Bu Vatanı sadece Atalarımızdan miras olarak değil, aynı zamanda çocuklarımızın bize emaneti olarak da görüyoruz ve bu emanete asla ihanet etmeyeceğiz” dedi. 
SEÇİMDE KİM, NE KADAR OY ALDI? 
Seçim sonrası Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yüzde 49,51, Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88 ve Ata İttifakının adayı Sinan Oğan ise yüzde 5,2 oranında oy aldı. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak seçime katılan Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde Kayseri'den ise 81 bin 125 oy almıştı.


İŞTE O PAYLAŞIM