Yücel kimi hedef aldı?

İYİ Partili Kazım Yücel'in 'Bazen, bir kibir abidesinin gidişi binlerce insanı mutlu eder, bugün o günlerde birisi' sözleriyle kimi hedef aldığı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yücel kimi hedef aldı?

Kayseri siyasetinin renkli simalarından İYİ Partili Kazım Yücel bu kez sosyal medyadan yaptığı “Bazen, bir kibir abidesinin gidişi binlerce insanı mutlu eder, bugün o günlerde birisi” şeklindeki paylaşımıyla dikkat çekti.
Yücel’in kimi hedef aldığı merak konusu olurken kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ı hedef aldığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde parti bütçesinin eksiye düştüğü iddialarıyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve ailesinin hesaplarının incelettiği öne sürülen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kesin ihraç talebiyle parti disiplin kuruluna sevk edilmişti.  
İddialarla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener; "Benim ve ailemin belediyelerde işi-gücü yok. İspat ederlerse politikayı bırakırım." ifadelerini kullanmıştı.
Sakarya Milletvekili Dikbayır ise disiplin kuruluna dilekçe vererek iddia edilen konunun araştırılmasını istemiş, "Genel Başkan, gerçeği ortaya çıkarmazsa, iddiaların araştırılması için savcılığa başvuracağım. Hakkımdaki iddiaların birisi bile kanıtlanırsa milletvekilliğinden istifa edeceğim" belirtmişti.