Ülkü Ocakları'ndan Kocasinan Belediyesi aday adayı açıklaması: Hayırlara vesile olsun

MHP'de Kocasinan Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ali Alkan'ın ardından hareketlilik yaşanıyor. Alkan'ın, MHP Lideri Devlet Bahçeli ziyareti sonrası adaylığını açıklaması dikkat çekerken, Ülkü Ocakların'dan da Ali Alkan açıklaması geldi. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, 'Duyduğum mutluluğu ifade ediyorum' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ülkü Ocakları'ndan Kocasinan Belediyesi aday adayı açıklaması: Hayırlara vesile olsun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) bir süre önce partinin Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden ve ardından Kocasinan Belediye Başkan aday adaylığını duyuran Ali Alkan, bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor. Aynı zamanda Kayseri Makine Mühendisleri Odası eski Başkanı olan Alkan, Ülkü Ocakları ziyaretiyle de dikkat çekti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada aday adaylığını Ülkücü Hareket adına hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumhur İttifakının 31 Mart yerel seçimlerinde nasıl hareket edeceği merak konusu. Ancak MHP tabanı artık merkezde de belediye istiyor. Bu söylem tabandan yukarıya doğru giderek artıyor. Zira MHO İl Başkanı Seyit Demirezen de MHP Milletvekili Baki Ersoy da bu yöndeki söylemleri ile geçtiğimiz günlerde dikkat çekmişlerdi. 

MHP’de art arda iddialı açıklamalar

Kayseri’de yapılan MHP’nin Bölge İstişare toplantısında Ersoy, merkez belediye taleplerini yüksek sesle gündeme taşırken, Demirezen ise “Belediyelere üç hilalin damgasını vuracağız, Erciyes’in zirvesine 3 hilali, şanlı bayrağımızı taşıyacağız” yönünde açıklamalar yapmıştı. 

Ülkü Ocakları'ndan Kocasinan Belediyesi aday adayı açıklaması: Hayırlara vesile olsun

Alkan, Bahçeli ziyareti sonrası aday adaylığını duyurdu

MHP’de bu yönde yaşanan gelişmelerin ardından 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde aday adayları da ortaya çıkmaya başladı. Bu isimler arasında en dikkat çeken ise MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’e yakınlığı ile de bilinen Ali Alkan oldu. Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı Alkan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettikten sonra Kocasinan Belediye Başkanlığına aday adaylığını duyurdu ve bu yönde ziyaretlerine devam etti.

Ülkü Ocakları'ndan Kocasinan Belediyesi aday adayı açıklaması: Hayırlara vesile olsun

Ülkü Ocakları: Hayırlar getirsin…

Alkan, bu kez de Kayseri’de aday adaylığı sonrası ziyaret turuna çıktı ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada Alkan’ın aday adaylığının “Ülkücü Harekete hayırlar getirmesi” temenni edildi. Kayseri Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Kocasinan ilçesi Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yapan Ali Alkan Beyefendi Ülkü Ocakları İl Başkanımız sayın Ali Çelik Beyefendi'yi ziyaret ettiler.  Ali Alkan Beyefendi'nin Kocasinan Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatının kendisi ve Ülkücü Hareket adına hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Ülkü Ocakları'ndan Kocasinan Belediyesi aday adayı açıklaması: Hayırlara vesile olsun

Çelik: Duyduğum mutluluğu ifade ediyorum

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik de ziyarete yönelik yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Kocasinan ilçesi Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yapan Ali Alkan Beyefendi Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızı ziyaret etmiştir. Çocukluk çağlarımızdan beri nezaketi, samimiyeti ve beklentisiz teşkilatçı kimliği ile tanıdığımız Ali Alkan reisin Aday Adaylığı müracaatından duyduğum mutluluğu ifade ediyor, atılan bu adımın kendisi ve Ülkücü Hareket adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 

O isim açık açık söyledi! MHP Kayseri merkezde de belediye istiyor! Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN