Yücel: Her zaman Kayserispor'un yanındayım

Yücel: Her zaman Kayserispor'un yanındayım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Koyu bir Kayserispor taraftarı olan Yücel, Kayserispor’a Konyaspor maçında başarı dileğinde bulundu.
Kayserispor’un marka bir değer olduğunu belirten Yücel, siyasetçilere seslenerek, “Kayserispor’un bu çıkışı sürpriz değil. Kayserispor, maalesef, talihsiz bir ilk yarı sendromu yaşamıştı. Bazen futbolda bunlar vardır. Ben sporcu bir insanım. Yıllarca basketbol oynadım. Bazen modunuz kaybolur, ummadığınız sonuçlar üst üste gelir. Psikolojik de yıkılırsınız, ama Kayserispor’un iyi bir kadrosu ve yönetimi var. Bence çok da iyi bir seyircisi var. Kayserispor’u destekleyen tüm taraftara teşekkür ediyorum. Şahsım adına elimden geldiğince maçlarını kaçırmıyorum. Kayseri’nin, Kayserispor ile bütünleşmesi gerekiyor. Buna siyasetçi sadece, merhaba, el kaldırıp, maçı izlememeli. Evet maddi yardımda bulunuyor olabilirler, kamuoyu desteği oluşturmalılar. Her gittikleri yerde iki kelime Kayserispor’dan bahsetmeliler. Siyasetçilerimizin, belediye başkanlarımızın toplumu uyarır, şu seçim atmosferinde Kayserispor’dan bahsetmeleri, seyirciyi maça davet etmeleri, Pazar günün oynanacak olan maçta takımımızın yalnız olmadığını, şehir dışında da maç olduğunda arkamızda 1 milyon 200 bin nüfuslu bir Kayseri var. Biz bunlara hangi yüzle dönebiliriz kaygısı verebilmeleri, bu sevgiyi onlara gösterebilmeleri açısından çok önemli” diye konuştu.
Mevcut yönetime destek olma adına heyecanını da dile getiren Yücel, “Ben bir Kayserili olarak Kayserispor maçlarını izliyorum, aynı zamanda taraftarıyım. Ben, yönetime destek olma adına heyecan ve istek içerisindeyim. İnşallah, bizler görevimize devam ettiğimiz sürede her zaman Kayserispor’un yanındayım. Meclis üyesi Kazım, iş adamı Kazım, sokakta vatandaş Kazım, yarın başka bir görevde Kazım, spor çok önemli. İnsanın alkolden, uyuşturucudan, uzak kalabilmesi için en güzel noktalarından birisi. Şehrimize en güzel sosyal aktivitelerden birisi. Bu anlamda üzerimize ne düşüyorsa, her zaman varız” şeklinde konuştu.
Yeni dönemde meclis üyesi olduğu taktirde Kayserispor’a sınırsız desteği vereceğini de sözlerine ekleyen Yücel, “Kanun gereği profesyonel liglere destek veremiyoruz, fakat bir meclis üyesi olarak Kayserispor, hangi projeyi önümüze getirirse, bunu da hangi şekilde meclisten geçirmemiz gerekirse, bu konularda sınırsız desteği gösteririm. Kayserispor taraftarı, Kayseri ve Kayserispor ile ilgili her türlü sorununu bana getirsin. Benim belediye başkanıma getirsin, asli görevim olacaktır. Biz orada, sadece futbolculara değil, Kayseri’ye gelecek turisti, turizmi, harekete geçirmeliyiz. Spora yapılacak olan destek, ticarim dönüşüm sağlayacaktır. Süper Lig’de ki Kayserispor’un her maçta galibiyet aldığını düşünün, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerin yoğun bir dolulukla Kayseri’de olduğunu düşünün, ben bunun için dahi olsa Kayserispor’a meclis üyeliğim her türlü desteğimi yapsınlar, yerine getireceğimin sözünü veriyorum” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.