Kayserispor, pusuya yattı

Kayserispor, pusuya yattı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ligin ilk yarısında evinde 2-0 mağlup olduğu güçlü rakibini yenerek, aradaki puan farkını 2’ye indirmek isteyen Hikmet Karaman yönetimindeki Sarı-Kırmızılılarda oyuncular galibiyet yemini etti. Son 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve Fenerbahçe ve Göztepe galibiyetleriyle büyük çıkış yakalayan İstikbal Mobilya Kayserispor’da sakatlığı devam eden Bilal ve Sakıb dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Basın sözcüsü Orhan Taşçı, 6 puan değerinde bir maça daha çıkacaklarını belirterek, “Galip gelmek adına tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” dedi.

Teknik direktör değişikliği ile birlikte son 8 maçın 4’ünde galibiyet, 4’ünde ise beraberlik aldıklarını ve yenilmediklerini dikkat çeken Taşçı, “Çok zorlu bir maça daha çıkacağız. Öncelik hedefimiz, galibiyet serisini sürdürmek. En kötü beraberlik alarak Kayseri’ye dönmek istiyoruz. Konyaspor’un durumu malum, onlarda seyircisi önünde galip gelmek isteyecek. Evlerinde oynadıkları 10 maçında 5’inde 3 puan, 3’ünde beraberlik, 2’sinde ise yenilgi aldılar. Kazandığımız taktirde hem çıkışımızı sürdürmüş, hem de aradaki puan farkını 2’ye indirmiş olacağız. Konya’da taraftarımız da yanımızda olacak. Seyir zevki yüksek bir maç olacak” diye konuştu.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın gelmesiyle birlikte büyük çıkış yakalayan İstikbal Mobilya Kayserispor, deplasmanda konuk olacağı Atiker Konyaspor ile Süper Lig tarihinde 22. Randevuda kozlarını paylaşacak.  Sarı-Kırmızılılar, daha önce oynanan 21 maçta, 6 galibiyet, 8 mağlubiyet alırken, 7 maç ise berabere tamamlandı. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Konyaspor 2-0’lık skor ile kazanmasını bilmişti. Diğer yandan Cristian Sapunaru, Atila Turan, Bilal Başaçıkoğlu ve Mert Özyıldırım, kart sınırında bulunuyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda 24 Şubat Pazar günü saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.