10-15 yıldır uğraştığı temel atma törenine katılamadı!

10-15 yıldır uğraştığı temel atma törenine katılamadı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de havalimanı ek binalarının yapımı konusunda çok mücadele ettiklerini açıklayan ve geçtiğimiz hafta AK Parti İl Binasında basın toplantısı düzenleyerek, cumartesi günü temel atma programının yapılacağını duyuran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Koronavirüse yakalandığı için temel atmaya katılamadı. Yaklaşık 10-15 yıldır çözüme kavuşması beklenen konuyla ilgili olarak bir hafta önce AK Parti binasında İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Özhaseki, müjdeyi açıklamıştı. Özhaseki, yer tahsisi sorununun çözüldüğünü, ihalelerin yapıldığını ve temel atma töreninin yapılacağını belirtmişti.

BAZI KOMUTANLAR BİZİ OYALADI

“Havalimanının yanındaki alan askeriyeye ait olduğundan özel izinler gerekiyordu. Biz bu konuda müracaat yaptığımızda ki 10-15 senedir uğraşırız” diyen Özhaseki, isim vermek istemediği bazı komutanların kendilerini oyaladıklarını belirtmişti.

BİZ ISRARCI OLUNCA SONRASINDA İŞLER DÜZELDİ

Özhaseki, “Hep oradaki komutanlar bize ‘merak etmeyin, biz olumlu görüş verdik’ diyorlardı. Sonradan içerden öğrendik ki bunların hepsi tam tersiymiş. Olumsuz yazıp bize yalan söylemişler. Biz ısrarcı olunca sonrasında işler düzeldi. Projeler bitti. Orada bulunan mevcut binanın dış hatlar olarak kullanılması yanına iç hatların ilave edilmesi o biraz önce bahsettiğim askeri alana doğru da uzaması kararlaştırıldı. Şükür yatırım programına girdiği gibi ihalesi de yapıldı. En son yer teslimi yapıldı. Geçen hafta ulaştırma bakanımızla görüştük ve bir tarih belirledik. Havalimanına yeni eklenecek binalarımızın temelini atacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Özhaseki, Koronavirüs tedavi süreci nedeniyle bu karede yer alamadı...

 KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞI İÇİN TEMEL ATMAYA KATILAMADI!

Ancak Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 19 Kasım Perşembe günü Koronavirüse yakalandığını açıkladı ve çok mücadele ettiğini belirttiği, temel atma törenine de bu nedenle katılamadı. Durumunun iyi olduğunu açıklayan Özhaseki’nin, tedavisine doktorların tavsiyesi üzerine evinde devam ettiği belirtildi.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz hafta AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birliklte parti binasında basın toplantısı düzenlemiş ve 10-15 yıllık mücadelenin ardından temel atma programının yapılacağını kamuoyuna duyurmuştu.