Yetkilileri göreve davet etti!

Gazeteci Osman Çiftci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yetkilileri göreve davet etti...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Yetkilileri göreve davet etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gazeteci Osman Çiftci sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı yazıda Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Melikgazi Emniyet Müdürlüğü binası olarak kullanılan eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının hasar gördüğünü, bina hasar gördüğü için İl Emniyet Müdürlüğü binasının Danışmendgazi Karakolu’na taşındığını dile getirdi ve yeni bina konusunun gündeme gelmediğini de ifadelerine ekledi. 

Çiftci yaptığı paylaşıma; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü etiketliyerek, emniyet binaları konusunda yetkilileri göreve davet etti. 

Gazeteci Osman Çiftci yayımladığı yazıda: "Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Melikgazi Emniyet Müdürlüğü binası olarak kullanılan eski İl Emniyet Müdürlüğü binası hasar görünce Danışmendgazi Karakolu’na taşınmıştı, yeni bina konusu gündeme gelmedi. Mevcut İl Emniyet Müdürlüğü binasının zemininden su çekildiği biliniyor; eski terminal yakınında yeni bina yapılması için projesi de bulunmasına rağmen yeni bina konusu gündeme gelmedi. Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasından sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü için yeni binanın temeli bugün atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Emniyet binalarımız konusunda da hassasiyet gösterecektir. Diyeceklerim şimdilik bu kadar…" ifadelerine yer verdi.

Yetkilileri göreve davet etti!Yetkilileri göreve davet etti!