Yeni tramvay hattı yakınında satılık arsa

Talas Belediyesi, Talas Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazları ihale ile satacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Yeni tramvay hattı yakınında satılık arsa
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi Talas Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazları ihale ile satacağını duyurdu.Belediye, geçtiğimiz sene ekim ayında hizmete başlayan Talas Mevlana - Cumhuriyet Meydanı tramvay hattına 5 dakika mesafede satılık ticaret arsası fırsatı sunuyor.

Yeni tramvay hattı yakınında satılık arsa

Resmi Gazete’de bugünkü yayımlanan ilana göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37. maddesi gereğince satış ihalesine çıkarılacaktır. İhale, Yenidoğan Mahallesi Pazar Caddesi No: 10 Talas Kayseri adresinde bulunan Talas Belediyesi Toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.

İhale 06.03.2024 Çarşamba günü saat 15:00'da başlayacak ve sırayla devam edecektir. İhaleye konu olan taşınmazlar, kapalı teklif usulüyle satışa sunulacak olup gerekli açıklamalar ihale şartnamesinde belirtilmiştir. İhale şartnamesi dosya ücreti olarak satış ihaleleri için 500,00 (Beşyüz) TL karşılığında Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir. 

Yeni tramvay hattı yakınında satılık arsa

İhaleye katılacak isteklilerin;
 A-) Gerçek Kişi İse; 

1-) Tebligat için kanuni ikametgâh adresini gösterir belge, 
2-) Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı idare yetkilisine ibraz edilirse noter onayına gerek yoktur.) 
3-) İhaleye iştirak edecek olanın imza beyanı 

B-) Tüzel Kişi İse;

1-) Tebligat için ticari ikametgâh veya adres belgesi, 
2-) Varsa vergi levhası 
3-) Tüzel kişiliğin yöneticilerinin/şirket ortaklarının isimlerini belirtir Ticaret Sicil Gazetesi veya Oda Kayıt Belgesi ve benzeri belge (Tüzel kişilik vakıf veya dernek ise; vakıf senedi veya dernek ana tüzüğü, kooperatif ise; ilgili makamdan alınan kayıt/tescil belgesi) 
4-) İhaleye iştirak edecek olanın imza beyanı ve yetki belgesi gerekmektedir. 

Resmi Gazete'de yer alan ilanın detayları için TIKLAYINIZ.