DIŞARDAN BAKMAK ?
Güler Ruhsar AKTAŞ
Hiç kendinize dışarıdan baktınız mı ?
Mutsuz , sinirli kaygılı mısınız ?
Enerji avcısı mısınız?
Yoksa sadece gülüşünüzle bile enerji mi saçıyorsunuz?
Mesela ışığınızı yansıtıp insanlar üzerinde olumlu etkiler mi bırakıyorsunuz?
Başkalarının mutluluğu sizi mutlu mu ediyor?
Yada onların mutluluğu sizde darlanmaya sebep olup sürekli bir negatifize mi ediyorsunuz?
Kendisiyle barışık olmayan insanların kendi düştükleri kuyuya başkalarını da çekmek için onları da aşağı çekmeye çalıştıkları bir gerçek, bu sebeple onlarla geçirilen zamanın en aza indirgenmesi konusunda galiba herkes mutabıktır.
Çünkü bu tür insanlar mutlu başladığınız, zinde başladığınız, günü zehir etmekte ustadırlar o yüzdendir ki bir cümleyle bir telefonla bir mesajla sizi gerebilirler.
Bu tipler genelde çok negatif, her cümlelerinde olumsuzluk akan ve kimi zaman konuştukları sürenin artmasıyla birlikte enerji emme işlemi başlayıp artan tiplerdir..
Mesela sizin unuttuğunuz, aklınızda olmayan bir olayı, sizin esprili halinizde bile gözünüze sokmak suretiyle hatırlatıverirler ve eklerler bunu nasıl unutursun.
Bunlar mutluluktan çok acı avcılığından beslenen tiplerdir.
Sinir harap edicidir,baş ağrıtıcıdır mide krampı yaratıcıdır bu insanlar..
Ne kadar uzak dursanız o kadar az tiplerdir bunlar.
Doğruyu biliyor doğru yapıyor gibi olsalar da en büyük yanlışları saklı gizlidir, sonrada en iyi insan modeli oluverirler.
O yüzden demem o ki Ey Okur, kadın- erkek böylesi tiplerden kendinizi koruyun uzak tutun hayatınızda onlara yer vermeyin ki alanınız daralmasın sizler daralmayın.
Mutlu ,pozitif ,olumlu, ılımlı sevgi dolu insanlarınızın olduğu ,güzel günler dilerim Ey Okur