53 yaşındaki 3 çocuk annesi Birgül Yalçınkaya hala kayıp

Kayseri'de 10 Haziran 2018 günü kaybolan Alzheimer hastası kadının bulunması için kampanya başlatılmış . 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Fatma Birgül Yalçınkaya yaklaşık 5 ay önce  10 Haziran 2018 tarihinde Melikgazi ilçesi Gesi Güney Mahallesi Kılıçaslan Lisesi civarında kayboldu.

53 yaşındaki 3 çocuk annesi Birgül Yalçınkaya hala kayıp
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 10 Haziran 2018 günü kaybolan Alzheimer hastası kadının bulunması için kampanya başlatılmış .
3 çocuk annesi 53 yaşındaki Fatma Birgül Yalçınkaya yaklaşık 5 ay önce  10 Haziran 2018 tarihinde Melikgazi ilçesi Gesi Güney Mahallesi Kılıçaslan Lisesi civarında kayboldu. Beyninde tümör olan ve bu nedenle hafıza kaybı yaşadığı belirtilen kadının bulunması için yakınları çalmadık kapı bırakmadı. Polise haber verildi. Jandarmadan yardım istendi. Tv programlarında, gazetelerde, kayıp kadına ilişkin haber ve fotoğraflar yayınlandı. Ancak Yalçınkaya’ya  hala ulaşılamadı.

‘BİR OLDUK ANNEMİZİ ARIYORUZ’

Kayıp kadının yakınları duyarlılığı arttırmak için internet üzerinden imza kampanyası başlattı. www.change.org sitesi üzerinden devam eden ‘Kayseri’de bir olduk annemizi arıyoruz’ kampanyasını başlattılar  Kaybolan kadının fotoğrafının da yayınlandığı sayfada şu açıklamaya yer verildi; ‘Ramazan Ayının içinde  arkadaşımızın annesi kayboldu. Kendisi Alzheimer hastası ve unutkanlığı var. İlk günden beri birlik olduk arıyoruz. Lütfen bize yardımcı olun. Bilen gören varsa destek çıksın. Allah korusun sizin de başınıza gelebilir. Bir evladın annesini babasını kaybetmesi ne acı bir şey. Sesimize kulak verin ve bize yardımcı olun lütfen…’
Annesi kaybolan Ahmet Yalçınkaya gelinen noktada çalmadıkları kapı bırakmadıklarını belirterek biz üç kardeş ve babam annemizi bulmak için gitmedik yer başvurmadık mecra bırakmadık’ diyerek sosyal paylaşım sayfasından şu paylaşımı yaptı: ‘Sayın yetkililere sesleniyorum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum 5 Ay oldu annemi bulamıyor kimse,  Jandarma, Emniyet güçleri arama emri çıkarsın bir zahmet O kadar devletin polisi var arama izni çıkarsın, Arkadaşlar Ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim  Allah rızası için paylaşın sesimizi devlet büyüklerimize sesimizi duyuralım’ Fatma Birgül Yalçınkaya’nın yerini bilen ya da görenlerin insanlık namına 155 Polis Hattı’na  veya 0531 927 06 71 , 0537 771 70 93 numaralı telefonlardan oğlu  Ahmet Yalçınkaya’ya  bilgi vermesi istendi.