Yalçın: Bu seçimler aynı zamanda devletin bekasıyla da alakalı seçim

Cumhur İttifakının yeniden aday gösterdiği Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Koçcağız Sosyal Tesislerinin açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimleri işaret ederek, 'Bu seçimler aynı zamanda devletin bekasıyla da alakalı seçim.' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Yalçın: Bu seçimler aynı zamanda devletin bekasıyla da alakalı seçim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi kırsal mahallelerde hizmete sunduğu sosyal tesislerin açılışını yapmaya devam ediyor. Talas Belediye bugün de Koçcağız Mahallesi Sosyal Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Koçacağız Muhtarı Mehmet Kütük, Başkan Yalçın’ın ne istedilerse yaptığını belirterek, “Yapmış olduğunuz hizmetler yüzümüzü ağarttı” dedi. 

Yalçın: Bu seçimler aynı zamanda devletin bekasıyla da alakalı seçim
Açılışta konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise bu yıl 8 sosyal tesis yaptıklarını belirterek, sosyal tesislerin açılışlarının seçim dönemine denk gelmesiyle ilgili olarak, “Bunu seçim öncesine getirdik. Doğru, seçim öncesine geldi. Ama doğrusu bu kadar da bizim hakkımız olsun. Yahu başkaları yapmadığını anlatırken biz yaptığımızı anlatıyoruz. Elhamdülillah buraya çıkıp da şunu yapacağım, bunu yapacağım, uçuracağım, kaçıracağım demenin alemi yok. İşte çok şükür ama bu arsanın sahiplerinden bir kısmı tutun da eee ismini verildiği, ismini verdiğimiz Nurhayat ve İrfan Yüce'ye de çok teşekkür ediyoruz. Geçmişlerine rahmet olsun. Allah onlardan razı olsun. Köy sahiplenirse bizi, biz de köyü daha çok sahipleniyoruz, daha çabuk sahipleniyoruz.”

Yalçın: Bu seçimler aynı zamanda devletin bekasıyla da alakalı seçim
2019 seçimlerinde Koçcağız’ın kendisine yüzde 75 oy verdiğini belirten Yalçın, bu sefer Koçcağız’ın kendisine daha fazla oy vereceğini belirterek, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Cumhur İttifakının adayı olarak şimdi yeniden Talas Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildim. Bizi bu noktada takdir edenlerden Allah razı olsun. Sizin emekleriniz bize oy vermekti. Bizi layık gördünüz ve biz de bu işe layık olmaya çalıştık. Şimdi baktım, 2019  seçimlerinde bana yüzde 74, 75 desek, bu köy yüzde 75  oy vermiş. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Şimdi birbirimizi daha yakından tanıdık. İnşallah bundan sonra daha çok oy vereceksiniz demektir. Ama takdir sizin... İyi ki demokrasi var, iyi ki sandık var. Biz çıkana razıyız. Allah devlete zeval vermesin. Biz tarımda ne kadar destek olduğumuzu bütün köylümüz biliyor. Tarım aletlerinden tutun da tohum desteğine kadar hepsini sizinle buluşturmaya çalıştık. Ama yeter mi? Yetmez. En iyisini yapmaya çalışacağız. Sizin için ne yapsak azdır. Çünkü siz bizim için çalışıyorsunuz. Şehirde yaşayanların ekmeğini hazırlıyorsunuz. Ben daha fazla tutmak istemiyorum ama bu seçimler aynı zamanda devletin bekasıyla da alakalı seçim. Gözümüzün nuru Cumhur İttifakı…  Bu memleketin sizin gibi gerçek sahiplerinin seçiminde çok başarılı olması lazım. Aksi takdirde biliyorsunuz… Milliyetçi Hareket Partimizin yöneticileri de buradalar. Şimdi bir kısmı da yeni geldiler. Hoş geldiniz arkadaşlar. Hep bir aradayız. Böyle el ele, kol kola, omuz omuza verdik. Birbirimize kenetlendik, gidiyoruz. Hiç kimseye fırsat vermeden, yabancı düşüncelere fırsat vermeden siz biz ayrımı yapmadan, ayrıştırmadan, başkalaştırmadan çok şükür hizmete devam edeceğiz.”