Yahyalı'da görüldü

Kayseri, Niğde ve Adana'nın da içerisinde yer alan Aladağlar, muhteşem manzarasıyla büyülüyor. Aladağlar Milli Parkı, drone çekimi ile muhteşem anları takipçileriyle paylaştı. Kayseri Gezilecek Yerler arasında ilk sırada olan Yahyalı, böylelikle bu güzelliğiyle bir kez daha gündeme geldi. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yahyalı'da görüldü

Kayseri, Niğde ve Adana illeri sınırları içerisinde yer alan Aladağlar, doğallığıyla görenleri adeta büyülüyor.

Aladağlar Milli Parkı, muhteşem bir görüntüyü takipçileriyle paylaştı. Drone ile çekimi yapılan manzara izleyenlere büyük keyif verirken, doğal ortamda yaşayan Dağ Keçilerini de görüntüledi. Yahyalı İlçesi’nde çekilen bu video, çok sayıda vatandaş tarafından beğenilirken, aynı zamanda da paylaşıldı. Aladağların zirvesinde yaşayan Dağ Keçileri, yerleşim yerlerinden uzak rahat ve bol oksijenli yüksek yerlerde yaşamlarını sürdürüyor.

Yahyalı'da görüldü

Yahyalı Kayseri Gezilecek yerler arasında ilk sırada

Kayseri’nin Yahyalı İlçesi, gezilecek yerler arasında en çok tercih edilen turizm bölgesi olarak dikkat çekerken, yılın 4 mevsiminde de misafirlerini ağırlıyor. Şelaleler diyarı olarak da bilinen Yahyalı’ya gelen yerli ve yabancı turistler hayranlıklarını dile getirirken, gördükleri muhteşem manzaraları da video ve fotoğraf çekerek ölümsüzleştiriyor. 

Yahyalı, böylelikle bu güzelliğiyle bir kez daha gündeme geldi. 

Yahyalı'da görüldü