Başkanlar Yozgatlılarla buluştu

Cumhur ittifakının yeniden aday gösterdiği 3 belediye başkanı Yozgatlılarla buluştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkanlar Yozgatlılarla buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur ittifakının yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın düzenlenen etkinlikte Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkanlar Yozgatlılarla buluştu

Yeni dönem projelerini anlatan Başkan Büyükkılıç,  o anları, “Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ile birlikte Yozgatlı hemşehrilerimizle keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Kadim şehir Kayseri’mizde et ve tırnak gibi olduğumuz Yozgatlı kardeşlerimizle böylesine güzel bir programda bir araya gelmek ve keyifle sohbet etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ve Yozgatlı kardeşlerimizin her birine bu güzel buluşma için ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim etsin.” mesajı ile paylaştı.