Kayserispor ile anılmıştı - Takımından ayrıldı!

Kayserispor'da toplamda 2 sezonda attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Brezilyalı futbolcu Pedro Henrique, Internacional'dan da ayrıldı. Yıldız futbolcunun devre arası transferinde Kayserispor ile adı anılmıştı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayserispor ile anılmıştı - Takımından ayrıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da bir döneme damga vuran Pedro Henrique, Internacional'dan ayrıldı.

Sarı-Kırmızılı takıma 2019 yılında PAOK'tan transfer edilen Brezilyalı, devre arasında Kayserispor ile sıcak temas halindeydi. Ülkesinde mutsuz olan Pedro'nun ayrılığı taraftarları derinden sarstı. Sol kanatta oynamasına rağmen attığı gollerle birçok maçı tek başına alan yıldız futbolcu, 2021 yılında Sivasspor'a transfer oldu. İlk geldiği yıl 26 maçta 10 gol, 1 asistlik performans sergileyen Pedro, ertesi yıl da 33 karşılaşmada 8 gol atarken 2 de asist yapmıştı. Olağanüstü performansıyla takımın kümede kalmasında önemli rol oynayan Brezilyalı, Sivasspor'da da aynı başarı çıtasını sürdürdü. Pedro, Sivasspor'da forma giydiği sezon Süper Lig'de 7 gol atarken, 3 de asist yaptı. Teknik direktörle sorun yaşayan Pedro'nun gönlünde hala Kayserispor var.

Brezilyalının yeni sezonda yolu yeniden Kayseri'ye düşebilir. Bonservisi elinde olan yıldız futbolcu, Kayserispor'da unutulmayan futbolcular arasında yer almıştı.