Yağmur altında eller yağmur için açıldı!

Neredeyse hiç yağmayan kar, mevsim normallerinin altındaki yağışlar derken Subaşı'da yağmurlu bir günde eller yağmur için açıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Yağmur altında eller yağmur için açıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de son birkaç gündür yağmurlar kendini hissettirse de neredeyse hiç yağmayan yağmur, mevsim normallerin altındaki yağışlar kuraklık tehlikesini de sık sık gündeme taşıyor. İşte bu nedenle bugün yağmur altında eller yağmur için açıldı.

Yağmur altında eller yağmur için açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bürüngöz ve Subaşı mahalleleri sakinleriyle bir araya gelerek, yağmur için dua etti. Başkan Palancıoğlu, o anları ‘Bugün Subaşı Mahallesi sakinlerimizle rahmetin tecellisi yağışların artması, barajlarımızın dolması, mahsülümüzün bereketli olması için gönüllerimizi birleştirip dua ettik. İlçe teşkilatımızın ve #cumhurittifakı meclis üyesi adaylarımızın da katılımıyla hemşehrilerimizle hasbihal ederek pilav ikramında bulunup fidan dağıttık. Cenabı-ı Allah bu mübarek Ramazan ayı başlangıcında ettiğimiz duaları kabul eylesin.’ İfadeleriyle paylaştı. 

Yağmur altında eller yağmur için açıldı!