Vedat Ali Özışık parti kuruyor

Kayseri'den 28. Dönem Milletvekilliği için Bağımsız Aday olan Vedat Ali Özışık, parti mi kuruyor? İşte Olay Türk Tv mikrofonlarına özel açıklamalar. Detaylar ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi tarafından hazırladığımız haber bültenimiz.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vedat Ali Özışık parti kuruyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Eski Başkanı ve Çiftçi Hareketi Lideri Vedat Ali Özışık 28. Dönem Milletvekilliği için seçime Kayseri’den Bağımsız milletvekili adayı olarak katılmıştı. Bağımsız adaylığın kendisi için ilk adımı olduğunu söyledi. 

‘ÇİFTÇİ PARTİSİ KURUYORUZ’
Özışık, “Bağımsız milletvekilliği sadece bir adımdı bizim için. Şu anda da tüm görüşmelerimiz istişarelerimiz devam Çiftçi Partisi kuruyoruz. Bunu da sizin aracılığınızla tüm Türkiye’ye ve Kayseri kamuoyuna ve çiftçilere duyuruyoruz. Çiftçi Partisi isminde bir parti ile siyasete hızlı bir giriş yapıyoruz. Ve Türkiye’de şu an da rakamsal olarak 5-6 milyon çiftçi kayır sistemine kayıtlı çiftçi var emekli olan çiftçiler var gençlerle çiftçilik düşünen var derken yüksek bir oranla çiftçi kitlesi var. Onları temsil noktasında Çiftçi Hareketi lideriyim aynı zamanda ben böylece bağımsız milletvekili adayı olaraktan girdik Çiftçi Partisi olarak Türkiye’de siyasete adım atıyoruz.” diye konuştu.

‘TÜRKİYE’DE ÇİFTÇİ SAHİPSİZ’
“Türkiye’de çiftçi sahipsiz.” diyen Özışık, “Çiftçinin hiçbir temsilcisi, partisi ve siyaseti yok. Türkiye’deki girdiler yüksek bunları savunacak, dile getirecek, dertlenecek tek kişi var o da Vedat Ali Özışık diyerek Bismillah deyip yola çıktık.” ifadelerini kullandı.

‘SADECE SELAMIMIZA GELEN OY BU KADAR’
Seçim sürecinde hiçbir ilçeye gitmediklerinin altını çizen Özışık, şu ifadeleri kullandı; “Özellikle şunu belirmek istiyorum biz bağımsız milletvekili olduğumuz dönemde hiçbir ilçeye gitmedik. Sadece Cumhuriyet Meydanı’nda bu FETÖ’cü savcının mahkeme kararını koyduk 2 bin 700 oy aldık. Yani selamımıza gelen oy çok büyük bir oy. Bu rakam daha yükseğe çıkabilirdi ama biz o mahkeme kararının keyfini Cumhuriyet Meydanı’nda kendimizi haklı göstererekten o mutluluğu yaşamak her şeye değerdi. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Seçilen arkadaşlara başarılar diyorum. Türkiye’de adalet sıkıntılı adaleti tesis etsinler.”