Veda mesajı: Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir!

AK Parti'de aday gösterilmeyen mevcut vekiller arasında yer alan Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, 14 Mayıs seçimlerine yönelik olarak yaptığı açıklamada, 'Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir' dedi.

Veda mesajı: Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 28'inci dönem için de aday adaylığı başvurusu yapan ancak aday gösterilmeyen mevcut Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, veda mesajı paylaştı. "İki dönem Kayseri Milletvekili olarak hizmet etme imkanı buldum" diyen Nergis, "Bayrak yarışında, bayrağı değerli dava arkadaşlarıma devredeceğim. Partimin bir neferi olarak, bundan sonra da omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim" dedi.
AK Parti Milletvekili Nergis'ten veda mesajı: Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir!AK Partili Nergis, açıklamasınd aşu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Kurucu Üyesi olduğum Partime Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Kolları Başkanı ve ardından doğduğum şehrime, hemşehrilerime iki dönem Kayseri Milletvekili olarak hizmet etme imkanı buldum.Bayrak yarışında, bayrağı değerli dava arkadaşlarıma devredeceğim. Partimin bir neferi olarak, bundan sonra da Tükiye Yüzyılı için durmak yok, yola devam diyerek, bayrağı devralan arkadaşlarımla omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim. 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.  Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir. 14 Mayıs' ın  yeniden zaferle sonuçlanacağı inancıyla gece gündüz demeden çalışacağız.
AK Parti Milletvekili Nergis'ten veda mesajı: Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir!