Özhaseki: Bayrağı devretmenin mutluluğunu yaşıyorum!

AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde milletvekili aday listesinde yer almayan mevcut Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 'Milletvekili bayrağını yeni arkadaşlarıma devretmenin mutluluğunu yaşıyorum' açıklaması yaptı.

Özhaseki: Bayrağı devretmenin mutluluğunu yaşıyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de milletvekili aday listesinde yer almayan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Milletvekili bayrağını yeni arkadaşlarıma devretmenin mutluluğunu yaşıyorum” açıklaması yaptı.

AK Parti’de 28’inci dönem için aday gösterilmeyen ve daha önce de sık sık “aday olmayacağını” dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, aday gösterilen isimleri tebrik etti. 
Özhaseki: Bayrağı devretmenin mutluluğunu yaşıyorum!
“CUMHURBAŞKANIMIZ’I REKOR BİR OYLA SEÇTİREBİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Özhaseki, “Kurulduğu günden bugüne kadar her bir kademesinde görev almaktan gurur duyduğum AK Parti’mizde; Milletvekili bayrağını yeni arkadaşlarıma devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Kayseri’de aday gösterilen her bir yol arkadaşımı tebrik ediyorum. TBMM’de milletimizi temsil bayrağını daha da ileriye taşıyacak olan dava kardeşlerimle birlikte; milletimizin güçlü desteğiyle kıymetli teşkilatlarımızla omuz omuza Kayseri’miz için, ülkemiz için ve Sayın Cumhurbaşkanımız’ı rekor bir oyla seçtirebilmek için heyecanla, azimle, samimiyetle gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefleri için durmak yok yola devam.
Özhaseki: Bayrağı devretmenin mutluluğunu yaşıyorum!