'Vatandaşlarımız bir daha inanmasınlar' dedi, temel atılan yere gitti ve bakın ne yaptı?

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, geçmişten günümüze hızlı trenle ilgili iktidar kanadından verilen sözleri hatırlattı ve vatandaşlara seslendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Vatandaşlarımız bir daha inanmasınlar' dedi, temel atılan yere gitti ve bakın ne yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de yıllardır yılan hikayesine dönen hızlı trenle ilgili dikkat çeken bir video paylaştı.  Ataş, geçmişten günümüze hızlı trenle ilgili iktidar kanadından verilen sözleri hatırlattı ve vatandaşlara seslendi: Cumhurbaşkanı Kayseri’ye geliyor. Yine sözler verecekler. Artık Kayseri’nin sabrı kalmadı, sabrı tükendi. Vatandaşlarımız, bir daha inanmasınlar ve gerçekleri görsünler diye bu açıklamaları yapıyorum” dedi.

Hızlı trenle ilgili daha önceki seçim dönemlerinde de birçok kez sözlerin verildiğini ancak gerçekleşmediğini dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili adayı  Dursun Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan  Binali Yıldırım’a, Özhaseki’den Ulaştırma Bakanına, milletvekillerine ve son olarak da Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’nin açıklamalarını ve bu yönde yılalardır her seçim dönemi verilen sözleri hatırlattı. 

SEÇİMLER BİTTİ,  VERİLEN SÖZLER HEP UNUTULDU
Milletvekili Dursun Ataş,  “Ulaşım konusunda Kayseri'nin bir hızlı tren hikâyesi var ki bitmek bilmiyor. Kayseri'nin hızlı tren hikâyesi 2010 yılında başlıyor. O günden bugüne her seçim öncesi milletvekilleri, belediye başkanları, bakanlar, cumhurbaşkanları defalarca söz verip, müjde verip gittiler. Seçimler bitti, sözler unutuldu” dedi.
Ataş, aynı zamanda bu isimlerin Kayseri’ye hızlı tren sözü verdikleri sosyal medya paylaşımlarını ve haber küpürlerini de alıntılayarak, yaşananlar tepki gösterdi. 

TEMEL ATILAN YERDE 9 AY OLDU, AMA HİÇBİR ÇALIŞMA YOK! VATANDAŞIMIZ GERÇEKLERİ GÖRSÜN DİYE AÇIKLAMA YAPIYORUM
Hızlı tren temelinin atıldığı alanda açıklama yapan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Şu an bulunduğumuz yer Kumsmall AVM’nin önü. Yani 23 Temmuz 2022’de sayın Cumhurbaşkanının Ya Allah, Bismillah nidalarıyla, canlı bağlantılarla Kayseri-Yerköy-Ankara  hızlı tren temelinin atıldığı noktadayız. 9 ay geçti aradan ve dokuz ayın sonunda ne ortada bir şantiye var ne de ortada bir çalışan var. Birkaç gün sonra Sayın Cumhurbaşkanı Kayseri’ye geldiğinde Bakanlar, milletvekili adayları Kayseri’nin huzuruna çıktığında yine hızlı tren müjdesini verecekler. Artık Kayseri’nin sabrı kalmadı, sabrı tükendi. Bir daha inanmasınlar ve gerçekleri görsün diye vatandaşlarımıza bu açıklamaları yapıyorum. İnşallah bu hızlı treni de yapmak, bitirmek de İYİ Parti iktidarına nasip olacak” diye konuştu.