Valilik'ten son dakika uyarısı! Pazar gününe dikkat çekti

Kayseri Valiliği'nde vatandaşlara yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Valilik'ten son dakika uyarısı! Pazar gününe dikkat çekti

Kayseri Valiliği'nden vatandaşlara pazar günü (yarın) için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Yağışın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi riskler oluşturabileceği belirtildi. Valilik yetkilileri vatandaşları bu risklere karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Valilik'ten son dakika uyarısı! Pazar gününe dikkat çekti

Valilik'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 09.06.2024 Pazar günü öğleden sonra Kayseri çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. 

Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr, kısa süreli fırtına gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."