Kayseri'de sağanak yağışlar devam edecek mi? 5 günlük hava tahmin raporu...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Kuvvetli yağışlar devam edecek mi? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de sağanak yağışlar devam edecek mi? 5 günlük hava tahmin raporu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz mevsimine girdiğimiz Kayseri’de geçtiğimiz hafta kavurucu sıcaklıklar yaşanmıştı.Kavurucu sıcaklıklar kısa mola vererek yerini kuvvetli yağışa bıraktı. Kentte son günlerde aralıklarla etkisini gösteren yağışlar pazar itibariyle sona erecek. Kayseri’de 09 Haziran ile 13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek 5 günlük hava tahmin raporuna göre gelecek beş gün içerisinde parçalı, zamanla bulutlu bir hava etkili olacak. 

Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri genelinde 5 günlük süreçte havanın parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Rüzgar ise kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. 

Kayseri'de bu hafta en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklığın ise 34 derece olması bekleniyor.

Diğer yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'den yapılan açıklamada yarın için; Kayseri ve çevreleri için yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yapılan değerlendirmelerde,yarın öğleden sonra Kayseri ve çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyuruldu. Müdürlük vatandaşlar için saat vererek (12.00 ile 20.00 ) tedbir almalarını istedi. 

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava durumu

Kayseri'de sağanak yağışlar devam edecek mi? 5 günlük hava tahmin raporu...