Vali'yi, ilk ziyaret eden Dernek hangisi? İşte Kayseri'nin yeni Valisi'nin ilk 3 gün trafiği...

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, makamına oturdu. Vali bir yandan ziyaretlerini gerçekleştirirken, diğer yandan da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı... İşte Vali'nin Kayseri'deki ilk 3 günü...

Vali'yi, ilk ziyaret eden Dernek hangisi? İşte Kayseri'nin yeni Valisi'nin ilk 3 gün trafiği...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin çiçeği burnunda yeni Valisi Gökmen Çiçek, görevine başladı. Vali koltuğuna oturur oturmaz hızlı bir şekilde mesaisine başlarken, ilk olarak Şehit Ailelerini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek, ilk mesai gününe şehit Adem İlkkılıç'ın, Şehit Ömer Aktaş'in ve , şehidit Birol Mutlu'nun ailelerini ziyaret etti ve "Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin" mesajı paylaştı. 

Vali Çiçek, daha sonra kentte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı. Vali, " Milletimizin geleceğine zincir vurulamayacağının nişanesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı. 

Vali ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştrdi. Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. 

Vali'ye daha sonra Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Çiçek, Kayserispor'a 26 Mayıs'ta Sivasspor ile  oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçında başarılar diledi.

Vali göreve başlamasının ikinci gününde Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi görmekte olan vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ardından yine esnaf ziyaretleri gerçekleştrdi. Kayseri şehri ve halkıyla tanışma gezilerine çıkan Vali Gökmen Çiçek, Kazancılar Çarşısı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Çocuk evlerinde kalan minikleri de ziyaret eden Kayseri'nin yeni Valisi Çiçek, “Çocuk evleri sitemizde kalan geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ziyaret edip güler yüzleriyle mutlu olduk. Rabbim bahtlarını açık eylesin.” dedi.

"Kayseri için hiç durmadan çalışacağız" mesajı da paylaşan Vali Çiçek'i, MÜSİAD yönetimi ziyaret etti. MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Gökmen Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜASİD'ın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki partililer de Vali'yi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kayseri Valiliği'nden yapılan paylaşımda, "Kayseri Milletvekillerimiz  Sayın Mehmet Özhaseki, Sayın Taner Yıldız, Sayın İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanlarımız ve beraberlerindeki heyet Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu" denildi. Vali bugünkü programında ayrıca Mehmet Karamercan Kütüphane'sinin temel atma törenine  de katıldı.