Vali yeni müdürü ağırladı

Vali Gökmen Çiçek, Isparta'dan Kayseri'ye atanan yeni Müdür Rahmi Şahin'i makamında kabul etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Vali yeni müdürü ağırladı

Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Kayseri Bölge Müdürlüğü görevini 7 yıldır sürdüren Okan Bal, önceki gün görevini Devlet Su İşleri (DSİ) Isparta 18'nci Bölge Müdürü iken Kayseri'ye atanan Rahmi Şahin'e devretmişti. 
Isparta Bölge Müdürü iken Kayseri'ye atanan Rahmi Şahin, yeni görevine resmi bir ziyarette bulunarak başladı. Şahin, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Çiçek, DSİ 12'nci Kayseri Bölge Müdürü Rahmi Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.
Diğer yandan 12'nci Kayseri Bölge Müdürü Rahmi Şahin önceki gün ise Erciyes Toplantı Salonu'nda Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile tanışma toplantısı düzenleyerek DSİ 12. Bölge Müdürlüğü yatırımları hakkında brifing almıştı.

Vali yeni müdürü ağırladı

Rahmi Şahin’in eski görev yeri olan Devlet Su İşleri (DSİ) Isparta 18'nci Bölge Müdürlüğüne ise Bölge Müdür Yardımcısı Osman Erkan getirildi.