Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bugün makamında kimleri ağırladı? Dikkat çeken buluşmanın detayları Kayseri haber bülteninde.

Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, makamında anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.

Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?

Vali Çiçek, kimlerle biraraya geldi? Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mesut Koçak, 17 Aralık Gazilerimiz, Şehit Ailelerimiz ve Erciyes Mavi Kartallar Derneği Dernek Başkanı Adnan Sezgin'i makamında kabul etti." ifadeleri kullanıldı. Ziyaretle ilgili bir açıklama daha yapıldı. 

Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?

Buluşmaya yönelik bir diğer açıklamada Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz'dan geldi. Başkan Yavuz, "17 Aralık Şehitlerimizin  Aileleri ile 17 Aralık Gazilerimiz ve Erciyes Mavi Kartallar Derneği Dernek Başkanı Adnan Sezgin ile birlikte; Derneğimizin Şehit Komandolar Durağında düzenlediği anma proğramının ardından Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'e, Garnizon Komutanımız Sayın Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, Sayın 1. Komando Tugay Komutanımız Tuğgeneral Mesut Koçak'ı Sayın Valimizin makamında ziyaret ettik. Bizlere gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı Sayın valimize ve Komuntanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?

Vali, makamında bugün kimlerle buluştu?