Vali gece gündüz o inşaatı denetliyor…

Türkiye'nin en büyük rehabilitasyon merkezi olacak olan Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi inşaatı hızla ilerliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Vali gece gündüz o inşaatı denetliyor…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yakından takip ettiği hatta gece gündüz demeden her aşamasını incelediği Kayseri İncesu yolu üzerinde Ağustos ayında temeli atılan Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi inşaatı hızla ilerliyor.

Vali gece gündüz o inşaatı denetliyor…

Kayseri Valiliği öncülüğünde inşaatı başlatılan 9.097 m2 oturum alanında, atölyeler, idari ofisler, yatak odaları ve terapi odalarının bulunacağı rehabilitasyon merkezini bu kez Vali Gökmen Çiçek akşam saatlerinde inceledi.

Vali gece gündüz o inşaatı denetliyor…

Türkiye’nin en büyük rehabilitasyon merkezi olacak olan Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’ni Vali  Gökmen Çiçek, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi ile birlikte akşam saatlerinde incelemelerde bulundu.

Vali gece gündüz o inşaatı denetliyor…

İnşaatı bittiğinde Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nde neler olacak

İncesu yolu üzerinde bulunan alan üzerinde kurulacak olan Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nin, 9.097 m2 oturum alanında, atölyeler, idari ofisler, yatak odaları ve terapi odalarının bulunacak.  3.088 m2 oturum alanında, spor aktiviteleri, fitness salonları, kapalı yüzme havuzu ve basketbol ve voleybol salonlarının bulunduğu spor merkezi. 5.294 m2 oturum alanında, atölyeler, idari ofisler, sergi salonları, kermes alanları, konferans salonları, küçük toplantı salonları ve 120 kişilik misafirhanenin bulunduğu ana bina. 1.237 m2 oturum alanında, günlük kullanım ve organizasyon kullanımları için restaurant, 65 m2 x 10 adet olmak üzere toplam 650 m2 alan üzerinde kamp alanı bungalov. 191 m2 alanda, sosyal toplanma alanının bulunduğu kamp ateşi,  259 m2 günlük kullanım için kafeterya. 14.941 m2 oturum alanında, 6 adet tenis kortu, 3 adet çim halı futbol sahası, 3 adet basketbol ve voleybol sahasının bulunduğu açık spor alanları. 3.565 m2 oturum alanında, okçuluk ve mini golf sahalarının bulunduğu ortak sosyal alanlarından oluşması planlanmaktadır.