Vali'den Kayseri'yi sallayan depremle ilgili açıklama

Kayseri dahil çevre şehirlerden de hissedilen Tokat depremiyle ilgili Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Vali'den Kayseri'yi sallayan depremle ilgili açıklama

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem Kayseri dahil Tokat, Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum illerinde yoğun bir şekilde hissedildi.

Akşam saatlerinde meydana gelen deprem ile ilgili Kayseri Valisi Gökmen Çiçek açıklamada bulundu. Vali Çiçek, Tokat’ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun” dedi.

Depremin Kayseri’de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını söyleyen Çiçek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tokat ili Sulusaray’da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremden dolayı, Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle ekiplerimiz saha taramasına başlamış, şu ana kadar her hangi bir olumsuz duruma rastlanılmamıştır.”