Maraş depremini tahmin etmişti bu depremi de tahmin etti… Daha güçlü sarsıntılar yaşanabilir dedi!

Deprem kahini olarak da anılan Frank Hoogerbeets, 'Daha büyük deprem olabilir' diye dün paylaştığı X hesabından yaptığı gönderi dikkat çekti. Tokat'ta yaşanan deprem, Kayseri'den de hissedildi. Hoogerbeets, 6 Şubat Kahramanmaraş depremini de tahmin etmesiyle ün kazanmıştı. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Maraş depremini tahmin etmişti bu depremi de tahmin etti… Daha güçlü sarsıntılar yaşanabilir dedi!

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Kayseri'den ve birçok çevre ilden de hissedilen deprem, korku ve paniğe neden oldu. Yaklaşık 20 saniye devam eden depremin ardından vatandaşlar, sokaklara kendini attı.

Deprem kahini olarak da anılan Frank Hoogerbeets, Tokat depremi öncesinde yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Hoogerbeets, 'Daha büyük deprem olabilir' diye dün X hesabındaki gönderi paylaşmıştı. Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerini de tahmin etmişti bu depremi de tahmin etmiş oldu. Hoogerbeets, 'Daha güçlü sarsıntılar yaşanabilir' demişti. 

Hoogerbeets, dün Tokat'ta yaşanan depremin ardından yaptığı yaplaşımda, 'Bugün Batı ve Orta Türkiye'de orta şiddette sarsıntı var. Önümüzdeki birkaç gün içinde daha güçlü sarsıntılar yaşanabilir.' ifadelerini kullanmıştı.