Vali Çiçek yeminini tekrar etti: Hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz

Kayseri Ticaret Borsası Erba Spor Kulübü'nün açılışında konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yeminini tekrar ederek, uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha, 'Bu güzel şehirde biz hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz' sözleriyle ortaya koydu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Vali Çiçek yeminini tekrar etti:  Hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çocuk ve gençleri zararlı alışkanlıklardan kurtarmak amacıyla Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in öncülük ettiği Erba Spor Okulları’nın 18’incisi Kayseri Ticaret Borsası tarafından hizmete sunuldu. Açılış törenine Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İYİ Parti’nin belediye başkan adayları, kent protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Vali Çiçek yeminini tekrar etti:  Hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz'

Açılışta konuşan Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, “Spor içinde bulunduğumuz bilgisayar ve internet çağında çocuklarımızın sosyalleşmelerini ve toplumla iç içe olmalarını sağlayacak en önemli hususlardan bir tanesidir. Geleceğimiz olan çocuklarımız yeteneklerini keşfederken aynı zamanda dayanışmayı, paylaşmayı ve birlikte mücadele etmeyi de öğrenecekler. Çocuklarımızın sağlıklı, ahlaklı, nitelikli yetişebilmeleri için el birliğiyle ne yapılması gerekiyorsa hep beraber yapmamız lazım.” dedi. 

Vali Çiçek yeminini tekrar etti:  Hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz'
2024 yılının 2023 yılından daha iyi olması temMelikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Ticaret Borsası’nın kendilerinin temin ettiği yeri kiralamak yerine satın aldıklarını belirterek, KTB Başkanı Bağlamış ve Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür etti. 

Vali Çiçek yeminini tekrar etti:  Hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz'
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı konuşmada Kayseri’nin turizm, sanayi ve ticaret şehri olmasının yanı sıra spor şehri olma konusunda da ilerlediğini kaydetti. 

Vali Çiçek yeminini tekrar etti:  Hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz'
Kayseri’ye geldiği günden itibaren uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli çalışmalar yapan, bu bağlamda da Erba Spor Okulları’na öncülük eden Vali Gökmen Çiçek, bu şehirde uyuşturucu sattırmamaya yemin ettiğini hatırlatarak, bu konudaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. “Gençlerimizi zehirlemek isteyen hiçbir alçağa fırsat vermeyeceğiz.” diyen Vali Çiçek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız dedik. Bu manada hatta yemin ederek bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız. Satanlara izin vermeyeceğiz dedik. O günden itibaren polisimiz, jandarmamız, inanılmaz operasyonlar yaptı. Bir önceki yılla karşılaştırdığımızda iki buçuk kat daha fazla yakalamada bulundular. Kimileri gençlerimizi zehirlemek için bunu midelerinde getirmeye çalıştı. Kimileri duvarların kimileri tırlarla getirmek. Ama her seferinde arkadaşlarımızın demir yumruğuyla karşılaştık. Ben o zaman da söyledim. Vallahi billahi bu şehirde uyuşturucu sattırırsak Cenabı Allah bizi kahrederdi. Bu güzel şehirde biz hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz. Onun için polisiye tedbirlerimizi sonuna kadar alacağız. Ama bunun yanında her gencimizin bir sporla uğraşmasını istiyoruz. Ve her mahallemizde bir spor okulu açacağız diye bir yola çıktık. Aslında büyükşehir belediyemizin Spor AŞ'si, ilçe belediyelerimizin spor kuruluşlarında inanılmaz profesyonelce bu işler yapılıyor. Ancak spor sadece belediyelerin, sadece STK'ların değil, şu an itibariyle gençlerimizi zehirlemek isteyenlere inat, her birimizin elini taşın altına koyması gereken bir alan. Ve biz de her mahallede ücretsiz kıyafetlerine kadar her şeyi temin edilerek spor okulları açık. Orada öğrencilerimizin bir kulüpleşmelerini istedik. Şu ana kadar Erba Spor Okulları'nda beş bin tane lisanslı, bu yıl içerisinde, sporcumuz oldu ve kulüplerimiz oldu.”