Vali Çiçek, sözünü yerine getirdi!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Naci Baydemir AİHL öğrencilerine verdiği sözü yerine getirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek, sözünü yerine getirdi!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bünyan ilçesi ziyareti sırasında Naci Baydemir AİHL öğrencilerine verdiği sözü yerine getirdi. Bünyan İlçesi ziyareti kapsamında Naci Baydemir AİHL öğrencileriyle bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten öğrenciler Çanakkale gezisi ricasında bulunmuştu. Vali Çiçek'te öğrencilere ne zaman gitmek istediklerini ve kaç kişi olduklarını sorup söz vermişti. 

Vali Çiçek, sözünü yerine getirdi!

Naci Baydemir AİHL öğrenim gören 30 öğrenci ve 2 rehber öğretmen eşliğinde Çanakkale gezisini tamamladılar. Öğrenciler, tarihi ve kültürel mirasın zengin olduğu Çanakkale'de unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Gezi sonrasında öğrenciler, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e teşekkürlerini ileterek selam gönderdiler.

Öğrencilerin selamını alan Vali Çiçek sosyal medya hesabından şu açıklaamda bulundu; "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum" dedi.