Uyuşturucu operasyonunda dikkat çeken detay!

Türkiye Genelinde yapılan 'Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması' kapsamında Kayseri'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uyuşturucu operasyonunda dikkat çeken detay!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi çaldıkları araç ile birlikte yakalandı.

Türkiye Genelinde yapılan "Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması" kapsamında Kayseri'de de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kayseri İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Himmetdede Jandarma Karakol Komutanlığı'nın birlikte yaptığı uyuşturucu operasyonunda şüphelilerin çalıntı araçla yakalanmaları ise dikkat çekti.

Operasyonda şüpheliler H.G. ve M.O.K. 38 KN XXX plakalı çalıntı araç ile birlikte Kocasinan İlçesi Sanayi Mahallesinde yakalandı. Şüpheli şahıslara ait ikametlerde ve üstlerinde yapılan aramada ise yaklaşık daralı ağırlığı (546) gram Bonzai, (94) gram kenevir, (3) gram metamfetamin, (6) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda dikkat çeken detay!

Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahıslar uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınarak adli tahkikat başlatıldı.