Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından Gündüz hayatını kaybetti

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu paylaştı: Kayseri Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından, Ülkücü ağabeyimiz Osman Gündüz vefat etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından Gündüz hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi'nin acı günü. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu paylaştı. Uzunluoğlu, uzun yıllar Ülkücü harekete hizmet eden Osman Gündüz'ün hayatını kaybettiğini duyurdu. Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Başkan Uzunluoğlu şu ifadeleri paylaştı: Kayseri Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından ve Gaziosman Paşa Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış Taş Medreseli Ülkücü ağabeyimiz Osman Gündüz'ün vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Ülkücü Kuruluşlar Davası sanıklarından Gündüz hayatını kaybetti

Yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Milliyetçi Hareket Partisi'nden yapılan açıklamada ise "Taş Medreseli Ülküdaşımız Osman Gündüz Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hulusi Akar camisinden kaldırılacaktır. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz" ifadeleri kullanıldı.