AK Parti vatandaşa ne dağıttı?

AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara ne dağıttı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti vatandaşa ne dağıttı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için partilerde seçim çalışmalarına hız verdi. Adaylıkların açıklanan isimler seçim startını verdi. Son olarak AK Parti’nin Kayseri ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Dün Erciyes Kültür Merkezi’nde (EKM) yapılan ‘Aday Tanıtım Toplantısı’ ardından başkan adayları açıklandı. Kayseri’de Cumhur İttifakı kapsamında 5 ilçe MHP’ye verilirken 11 ilçe ve büyükşehir de AK Parti aday gösterdi. 11 ilçe de ise sadece mevcut başkanlardan Develi’de değişikliğe gidildi. 

AK Parti vatandaşa ne dağıttı?

Adaylıkları açıklanan başkanların ise yoğun mesaisi başladı. Sadece başkanlar değil ilçe teşkilatları da çalışmalarını arttırdı. Bu kapsamda AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları da harekete geçti.

AK Parti vatandaşa ne dağıttı?

İlçe Gençlik Kolları üyeleri parklarda, duraklarda ve tramvaylarda vatandaşlara üzerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı küçük poşetler dağıttı.

AK Parti vatandaşa ne dağıttı?

Vatandaşlarla hem sohbet edip hem de poşetleri dağıtan üyeler o anlara ilişkin paylaşım da yaptı.

AK Parti vatandaşa ne dağıttı?

Diğer yandan üzerinde Erdoğan’ın fotoğrafı olan poşetlerin içerisinde ne olduğu vatandaşa ne dağıtıldığı da merak konusu oldu. 

AK Parti vatandaşa ne dağıttı?AK Parti vatandaşa ne dağıttı?