Ülkücü camianın sevilen ismi aday adayı oldu

Ülkü Ocakları Kayseri eski Başkanı Aytaç Gezici, Belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu. İşte Gezici'nin merhaba aday adayı olmak için başvurduğu ilçe. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ülkücü camianın sevilen ismi aday adayı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkücü camianın sevilen isimleri arasında yer alan Kayseri Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Aytaç Gezici 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerde Belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Gezici, parti genel merkezinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Aynı zamanda MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'i de ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ülkücü camianın sevilen ismi aday aday oldu

İşte aday adayı olduğu ilçe 

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Gezici, "Mensubu olmak gurur duyduğum Milliyetçi Ülkücü Hareket'in bir neferi olarak Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin elini öpüp, hayır duasını alıp, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde memleketim Bünyan'dan Belediye Başkan aday adaylığı için başvurumu yaptım. Cenab-ı Allah bizleri davamızda muktedir ve muzaffer eylesin…" dedi.

Ülkücü camianın sevilen ismi aday aday oldu