Uçar: Ayaklarımız yere sağlam basacak!

Kayserispor'un başında çıktığı 8 Süper Lig maçında 18 puan toplayarak önemli bir başarıya imza atan Teknik Direktör Recep Uçar, daha oynanacak çok maç olduğunu belirterek, 'Ayaklarımız yere sağlam basacak onu da net söyleyeyim. Henüz 3'te 1'i bitmemiş olan ligde henüz hiçbir şey başarmadık. Zorlu bir fikstürümüz var.' diye konuştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uçar: Ayaklarımız yere sağlam basacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Recep Uçar, kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gelişmeleri değerlendirdi. Kayserispor’da bir aile havasının yakalandığını belirten Kayserispor Başkanı Çamlı, “Burada bütün sporcular birbirlerinin kardeşi olduğunu, ailelerinden çok burada birlikte beraber zaman geçirdiklerinin bilinci ve şuuru içerisinde buradan aldıklarını alın terleriyle kendilerine helal ettirebilmek için inanılmaz bir mücadele veriyorlar. Onun için ben sporcularımı da yürekten kutluyorum. Her birine ayrı ayrı alınlarından öpüyorum” dedi. 
Sorunların yüzde 70’ler seviyesinde çözüldüğünü belirten Çamlı, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Kayserispor Kulübü son yıllarda ciddi sıkıntıları bir arada toplamış, adeta sorun yumağı haline gelmiş. Bu sorunları aşmak için buna ne benim şahsi olarak ne de yönetimin gücü yeterdi. Bu sorunları nereden bakarsanız bakın hayal edilemeyecek derecede Kayserispor’daki problemlerin yüzde 60’ını belki de 70’ini aşmış durumda. Onun için benim şöyle bir mantığım yok. Bana bizden önceki yönetimlerle ilgili lütfen soru sormayın. Cevaplamam. Çünkü burada herkes iyi niyetle görev yapmış. İyi yapmış, kötü yapmış. Art niyet olmadığı sürece bunlar bir şekilde tolere edilebilir. Burayı yönetmek de, idare etmek de çok zor. Çünkü çok ağır ekonomik şartlar var. Yazamayacağımız rakamlar ile burası dönüyor. Onun için bize düşen bizden önceki herekse teşekkür edip, önümüze bakmak lazım. Kimin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız çok önemli" dedi.

Uçar: Ayaklarımız yere sağlam basacak!
Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın ayrılmasının ardından Kayserispor’un başına geçen ve gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Teknik Direktör Recep Uçar da yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Ligin henüz 3’te 1’inin tamamlandığını hatırlatan Uçar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “22 puanla lig sıralamasında kendimizden bütçe ortalaması ve oyuncu kalitesinden tutunda geçmiş başarılı ile mukayese ile ettiğimizde birçok anlamda önde olan takımlarla puan anlamında aynı yerlerde olabilmek bizi mutlu ediyor. Bunu sene sonuna kadar olabildiğince en iyi şekilde götürmek ortak amacımız. Önemli olan tek ortak paydamız Kayserispor’un başarılı olması. Bunun içinde bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Futbolda başarı tek parametre ile oluşan bir olgu değil. Kulüp olarak geçiş dönemindeyiz. Uzun vadede Kayserispor’un yaşaması, art arda gelen başarılar elde etmesi hepimizin ortak amacı. Başkanımızın cümlesi ile ekonomik anlamda yüzde 70 oranında sorunları çözdüler. Gece gündüz çalışan, emek koyan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber daha önünü görebilen daha aydınlık günleri burada yaşamak nasip olur. Ayaklarımız yere sağlam basacak onu da net söyleyeyim. Henüz 3’te 1’i bitmemiş olan ligde henüz hiçbir şey başarmadık. Zorlu bir fikstürümüz var. Ayaklarımız yere sağlam basarak, şu ana kadar olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Kulüp olarak şu an itibariyle orta, uzun vadeli hedefler koymadık. Sportif olarak söylüyorum bunu çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Bizim amacımız her zaman bir öncekinin daha iyisini yapabilmek. İddialı laflar konuşmak kolaydır, önemli olan bunu yerine getirebilmek. Herkesin desteğine ihtiyacım var. Kalbi Kayserispor ile atan herkesi yanımızda olmaya davet ediyorum" 
Sorulan bir soru üzerine uzun vadeli bir hedef koymanın rasyonel olmadığını ifade eden Uçar, "Bir insanın hayal ettiği, başarmak istediği hedefleri var. Çok ciddi efor sarf ediliyor. Ocak ayında transfer tahtamız inşallah açık olacak ama benim bunu görmem lazım en başta. Belki arkadaşlar dahil edeceğiz. Dolayısıyla şu anda evet orta ve uzun vadeli belirli kulüplerde koyabilirsiniz ama Kayserisporumuz için şu anda uzun vadeli hedeflerin çok rasyonel olmadığını düşünüyorum. Elbette içimde yaşadığım hem antrenör olarak başarmak istediğim hem de Kayserispor’un bir yere gelmesini istediğim bir hedef elbette var" diye konuştu.