Türkiye Kayseri'yi konuşuyor

Kayseri'de çikemleri Kasım ayında başlayan Kara Ağaç Destanı dizisi, ilk bölümüyle milyonları ekran başına kilitlerken, ikinci bölümü de büyük beğeni kazandı. Soğanlı Vadisinde çekilen dizi, Kayseri'nin turizm bölgesinin tanıtılması açısından büyük önem taşıyor. Her Cuma günü saat 20:00'de yayınlanan dizide Olgun Şimşek, başrolü canlandırırken, birçok ünlü de dizeye ayrı bir renk katıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Türkiye Kayseri'yi konuşuyor

Kayseri’de çekimi devam eden Kara Ağaç Destanı dizisi, ilk bölümüyle milyonlarca izleyicinin beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz hafta ikinci bölümü yayınlanan Kara Ağaç Destanı dizisi, büyük beğeni topluyor. Türkiye’de TRT1’de her Cuma günü saat 20:00’de yayınlanan Kara Ağaç Destanı dizisinin başlamasını iple çekiyor. Kayseri’nin en güzel yerlerinden biri olan Soğanlı Vadisinde çekilen dizi, turizm açısından da büyük patlama yaşanmasına neden oldu.

Türkiye Kayseri'yi konuşuyor

Bölge halkı Kara Ağaç dizisinin Yeşilhisar’da çekilmesinden dolayı oldukça memnun kalmış durumda. Soğanlı bebekleri ile de bilinen bölge, Kapadokya’nın kapısı olarak da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Başrolünü ‘Celal ağa’ karakteriyle Olgun Şimşek’in yaptığı dizi, Soğanlı Vadisinde muhteşem manzarasıyla adeta büyülüyor. Dizi ekibi de her geçen gün bu eşsiz güzelliğe karşı hayranlığını dile getiriyor.

Türkiye Kayseri'yi konuşuyor

Kasım ayında çekimi başlayan dizi, şu ana kadar 2 bölümle seyircilerin beğenisini kazandı. Olgun Şimşek’in başrol oynadığı dizide birbirinden ünlü isimler sahne alıyor. 

Türkiye Kayseri'yi konuşuyor

Olgun Şimşek, Celal Ağa karakteriyle diziye renk katarken, son yılların parlayan yıldızı Emre Kıvılcım ‘Ömer’, Meltem Akçöl ‘Sultan, Özlem Conker ‘Asiye’ ve Hakan Boyav da ‘Latif Bey’ rolüyle ustalıklarını konuşturuyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla Kayseri’nin tanıtımına da büyük katkı sağlayan Kara Ağaç Destanı dizisinin 3. Bölümü büyük bir merakla bekleniyor.