Türkiye finallerinde büyük bir başarıya imza attılar

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, Kayseri'den Çetin Şen Bilim Sanat Merkezi büyük bir başarıya imza attı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Türkiye finallerinde büyük bir başarıya imza attılar

TÜBİTAK'ın 55. Lise Öğrencileri ve 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması Ödül Töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımıyla ATO Congresium'da gerçekleştirildi.

Türkiye finallerinde büyük bir başarıya imza attılar

Kayseri'yi temsil eden Çetin Şen Bilim Sanat Merkezi, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde büyük bir başarıya imza attı. Öğretmen Şadiye Aysın Tekcan’ın danışmanlığını üstlendiği proje, Türkiye ikincisi olarak büyük bir gurur kaynağı oldu.

Bu yılki Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 12 proje birincilik, 24 proje ikincilik, 36 proje üçüncülük ve 36 proje teşvik ödülü alarak toplamda 108 proje ödüllendirildi.