Kayseri Üniversitesi'ne atandı

Yahyalılı, Mustafa Salep, Sağlık Bakanlığı'ndaki 23 yıllık deneyiminin ardından Kayseri Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi olarak göreve başladı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayseri Üniversitesi'ne atandı

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nda Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Salep, Kayseri’ye atandı. Yahyalılı Salep, Kayseri Üniversitesi Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Mustafa Salep, “Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Sağlık teşkilatında farklı unvanlarda 23 yıllık çalışmamızdan sonra Kayseri Üniversitesi Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümüne öğretim üyesi olarak başlamış bulunmaktayım. Rabbimize sonsuz hamd ile başarılar nasip etmesini niyaz ederim. Süreçte desteklerini gördüğüm kıymetli büyüklerime, Rektör Hocamıza, idarecilerimize, jüri üyesi hocalarımıza en kalbi teşekkürlerimi arz ederim. Değerli hocalarımdan, büyüklerimden, kardeşlerimden ve arkadaşlarımdan dua beklerim. Yolu düşen, yolunu düşüren bütün dostlara kapımız, gönlümüz daima açıktır” ifadelerini kullandı.

Mustafa Salep Kimdir?
Mustafa Salep, Yahyalı doğumlu olup, uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nda çeşitli unvanlarda görev yapmıştır. Sağlık sektöründeki deneyimlerini şimdi de akademik alana taşıyan Salep, Kayseri Üniversitesi Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görevine başlamıştır.