Türk Diyanet Vakıf Sen'e boykot tepkisi!

Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi Misafirhanesi'nin boykot edilen ürünlerin satışına devam ediyor olması tepki topladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Türk Diyanet Vakıf Sen'e boykot tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi Misafirhanesi'nin boykot edilen ürünlerin satışına devam ediyor olması tepki topladı. Haber merkezimize ulaşarak görüntüleri ileten Kayserili vatandaş yurdun dört bir yanında boykot devam ederken bu tarz bir görüntünün hoş olmadığını dile getirdi.

İsrail'in Gazze'ye karşı olan saldırılarından dolayı yurt genelinde İsrail Menşei'li ürünlere yönelik bir çok kurum ve kuruluş boykot kararı aldı. Karar kapsamında kurum ve kuruluşlarda İsrail ürünlerinin satışı yasaklandı. Kayseri'de de tüm belediyeler boykot kararına destek oldu ve İsrail ürünlerinin satışını yasakladı. Ayrıca Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi de boykot kararını açıkladı.

Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi'nin halen boykot edilen ürünlerin satışına devam etmesi vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.

Boykot edilen gıda ürünleri ise şu şekilde; "Meyve Suyu: Tropicana, Schweppes
Süt Ürünleri: Tnuva, Strauss
Kahve: Nescafe, Tassimo, Starbucks
Çay: Lipton, Dilmah
Şekerleme: Elite, Strauss
Dondurma: Walls, Ben & Jerry's
Asitli İçecekler: Coca-Cola (Coca-Cola, Fanta, Sprite)"

Diyanet'te İsrail çıkmazı!