Tüm Türkiye'nin gözü yine Kayseri'de olacak!

Kayseri'nin turizm cenneti Yeşilhisar İlçesi'nde çekilen ve Soğan Vadisi'nin muhteşem doğal güzellikleri eşliğinde ekrana gelen Kara Ağaç Destanı Dizisi, sezon finali yapacak. 1970'li yılların toprak hikayesini anlatan dizinin bir ayağı da Nevşehir'in eşsiz atmosferinde çekiliyor. Peki dizinin sezon finali ne zaman? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Tüm Türkiye'nin gözü yine Kayseri'de olacak!

Kayseri’nin turizm cenneti Yeşilhisar İlçesi Soğanlı Vadisi'nde Kasım ayından itibaren çekimleri devam eden Kara Ağaç Destanı Dizisi, büyük bir beğeni topluyor. Soğan Vadisi’nin büyüleyici atmosferinde izleyicileri ile her Cuma günü bulaşan dizi sezon finali yapacak. Dizi, her Cuma akşamı saat 20:00’de milyonları televizyon başına kilitlemeyi başarıyor. Kayseri'nin de tanıtımı açısından büyük bir kazanç olan bu dizide başrollerinde Olgun Şimşek sahne alıyor. Dizi, 1970'li yılların toprak hikayesini antatıyor. 

Kara Ağaç Destanı dizisinde ünlü isimler yer alıyor

Dizinin bir ayağı da Nevşehir'de çekiliyor. Bölgenin doğal güzellikleriyle izleyicilerle buluşan Kara Ağaç Destanı Dizisinde Hakan Boyav, Özlem Conker, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Arman Uslu, Merih Öztürk, Sultan Sarohan ve Kenan Civiniz gibi ünlü isimler, rol alıyor. Dizi, her bölümüyle ayrı bir heyecan yaşatırken, izleyiciler cuma günlerini iple çekiyor. 

Tüm Türkiye'nin gözü yine Kayseri'de olacak!

Dizinin Sezon Finalinin yapılacağı tarih belli oldu

Kara Ağaç Destanı dizisinde heyecanla beklenen sezon finali tarihi de belli oldu: Kara Ağaç Destanı Dizisi, ilk sezonunun son bölümünü 7 Haziran'da tamamlayacak. Bölge sakinlerinin de geçim kaynağı haline gelen dizi, Kayseri'ye renk kattı. Dizinin yeni sezonu için de Kayseri’de devam edileceği öğrenildi. Yeni sezonun başlama tarihi ise henüz belli olmadı.

Tüm Türkiye'nin gözü yine Kayseri'de olacak!

Kara Ağaç Destanı Dizisi, bu Cuma akşamı 12. bölümüyle sevenleriyle buluşacak. Türkiye'nin dört bir yanından izleyicileri ekrana bağlayan Kara Ağaç Destanı dizisi, unutulmaz bir sezon finali ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.