Tüm Türkiye'nin gözü 23 Şubat'ta Kayseri'de olacak!

Karaağaç Dizisi, Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'nde Soğanlı Vadisi'nde çekiliyor. Olgun Şimşek'in Celal Ağa rolüyle başrolde olduğu dizi, 23 Şubat'ta TRT ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Karaağaç Destanı Dizisi'nde hangi oyuncular sahne alacak? Tüm Türkiye'nin merakla beklediği dizi saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Tüm Türkiye'nin gözü 23 Şubat'ta Kayseri'de olacak!

Tüm Kayserililer TRT'de 23 Şubat’ta ilk bölümü yayınlanacak olan Karaağaç Destanı dizisini bekliyor.

Kapadokya’nın kapısı olarak da bilinen Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi’nde turizm merkezi Soğanlı Vadisi’nde çekimi devam eden Karaağaç Dizisinde geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Karaağaç Dizisi 23 Şubat’ta izleyicilerle buluşuyor. Celal Ağa rolüyle başrolde sahne alacak olan Olgun Şimşek’ten, Emre Kıvılcım’a, Hakan Boyav’dan Özlem Conker’e ve bunların yanı sıra Merih Öztürk, Meltem Akçöl, Kenan Ciniviz, Deniz Altan, Ayten Uncuoğlu ve Oğulcan Arman Uslu gibi ünlü isimlerin de yer aldığı dizi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Tüm Türkiye'nin gözü 23 Şubat'ta Kayseri'de olacak!

Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Memduh Büyükkılıç dilinden düşürmüyor

Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek olan Kara Ağaç Destanı, saat 20:00’de başlayacak. Geçtiğimiz hafta içinde fragmanı yayınlanan dizi, aynı zamanda Kayseri’nin incisi Soğanlı Vadisinin de tanıtımı için büyük önem arz ediyor. Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da bu dizinin turizm açısından önemini her bir fırsatta dile getiriyor.

Tüm Türkiye'nin gözü 23 Şubat'ta Kayseri'de olacak!

Karaağaç Dizisinin konusu ne?

Karaağaç Destanı dizisinin konusu 1970’li yıllarda geçen güçlü bir toprak hikayesi olarak biliniyor. Celal Ağa karakteriyle Olgun Şimşek'in başrol oynayacağı dizi her Cuma saat 20:00’de başlayacak. Karaağaç dizisinde Olgun Şimşek, Celal Ağa rolüyle, Harran’dan Kara Ağaç ovasına gelen acımasız ve bir toprak ağası olarak ekranlara çıkacak. Dizinin ilk fragmanında ‘Firavun’un evinde Musa var artık’ sloganı dikkat çekmişti. Bölgeye ayrı bir hareketlilik kazandıran bu dizinin ünlü oyuncuları Soğanlı Vadisinin büyüleyici atmosferini dile getirmişti.    

Tüm Türkiye'nin gözü 23 Şubat'ta Kayseri'de olacak!

Karaağaç Destanı Dizisi’nde yer alacak oyuncular şu şekilde: 

Emre Kıvılcım: Ömer
Hakan Boyav: Latif
Özlem Conker: Asiye
Merih Öztürk: Gülnaz
Meltem Akçöl: Sultan
Kenan Ciniviz: Feyzo
Deniz Altan: Sevim
Ayten Uncuoğlu: Paşa Kadın
Oğulcan Arman Uslu: Merdo