Toprak, Kayseri'de Millet İttifakının oy oranını açıkladı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışman Erdoğan Toprak, Kayseri'de partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Toprak, CHP'ye vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Millet İttifakının anketlerdeki oy oranını da açıkladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Toprak, Kayseri'de Millet İttifakının oy oranını açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Özer ve partilileri ile birlikte il binasında basın toplantısı düzenleyen Toprak, CHP'ye karşı çok büyük bir ilgi olduğunu belirtti. Ekonomide yaşanan sorunlara da değinen Toprak, "Her şeyin tek adamın iki dudağının arasında olması sorunların ana nedenidir. Bu ucube sistem konusunda çok uyardık, ancak dinlemediler." diye konuştu. CHP'ye yoğun ilgi olduğunu ve bu ilgiden dolayı mutlu ve memnun olduklarını belirten Toprak, "Ama bunun da bize bir sorumluluk yüklediğinin farkındayız. Bu sorumluluğun gereği olarak, Anadolu'yu adım adım dolaşarak hasar tespiti yapıyoruz, sıkıntıları alıyoruz ve bu sıkıntılarla ilgili projeler hazırlıyoruz. Bu projeleri iktidara geldiğimizde, inşallah hayata geçireceğiz. Gün artık birlik ve beraberlik olma günüdür. Gün kenetlenme günüdür” ifadelerini kullandı.
Millet İttifakının oy oranının son yapılan anketlerde yüzde 60-65’ler seviyesinde olduğunu savunan Toprak, “Millet ittifakı olarak toplumun tüm kesimiyle iletişim içerisindeyiz. Bizim içimizde mütedeyyini de var, milliyetçisi de var, sağcısı da var, solcusu da var. Ama hepsinin ortak paydası var. Bu ülkeye, demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkmak. Onun için biz bir araya geldik ve adım adım iktidara doğru gidiyoruz. Şu anda sağ sol ayrımı yapacak dönemde değiliz. Şu anda biz demokrasi ile cumhuriyeti ayakta nasıl tutarız, bu ülkeyi nasıl parçalanmadan tekrar selamete çıkarırız ona bakıyoruz” dedi.