Tomarza'da genç kadın hayata gözlerini yumdu.

Kayseri'nin Tomarza İlçesine bağlı Kale mahallesinde Songül Çataltepe, 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çataltepe, gözyaşlarıyla uğurlandı. cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Tomarza'da genç kadın hayata gözlerini yumdu.

Kayseri’nin Tomarza İlçesine Bağlı Kale mahallesinde Songül Çataltepe (51), genç yaşta hayata gözlerini yumdu.

Acı haberi Kale Köye sosyal medya hesabından, ‘Köyümüz halkından Fikret Çataltepe eşi Songül Çataltepe vefat ermiştir Allah rahmet eylesin cenaze bu gün Hulusi Akar Caminde İkindi namazı sonra asrı mezarlık 7 kapıda defnedilecek. Merhumeye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah’ ifadeleriyle duyuruldu.

Tomarza'da genç kadın hayata gözlerini yumdu.

Cenaze namazı Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kılanan ikindi namazının ardından ebedi hayata uğurlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da cename namazına katıldı. Büyükkılıç, ‘Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kıldığımız ikindi namazının ardından Rahmeti Rahmana kavuşan hemşehrilerimiz Nazife Sarıkale, Songül Çataltepe ve Mukadder Dağ’ı Hakk’a uğurladık. Merhumelere Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim’ diye paylaşımda bulundu.

Biz de Kayseri Olay olarak vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

Tomarza'da genç kadın hayata gözlerini yumdu.

1973 Tomarza doğumlu Songül Çataltepe'nin cenazesi Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Taşlı Burun Mezarlığa defnedildi. Çataltepe'nin taziye adresi Beyazşehir Mahallesi olarak açıklandı.