Sedat Kılınç, Meclis Üyelerinin mazbata törenine katıldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, Belediye Meclis üyeliğine seçilen Osman Haymana ve Şaban Cıngıllıoğlu'nun mazbata törenine katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Sedat Kılınç, Meclis Üyelerinin mazbata törenine katıldı

31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimlerinde İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, İYİ Parti'den Melikgazi Belediye Meclis üyeliğine seçilen Osman Haymana ve Şaban Cıngıllıoğlu'nun mazbata törenine katılarak destek verdi.

Seçim çalışmaları esnasındaki üstün gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Kılınç şu açıklamada bulundu; "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Meclis üyesi adaylarımız  Sn.Osman Haymana ve Sn.Şaban Cıngıllıoğlu’ nun mazbata törenine eşlik ettik.
İyi parti Meclis üyesi seçilen değerli adaylarımızın Belediye Meclisinde halkımızın sorunlarını en doğru şekilde analiz edip, gündeme getireceklerinden eminim.
Allah yollarını açık etsin. Tüm Meclis üyesi adaylarıma seçim çalışmaları esnasındaki üstün gayret ve emeklerinden dolayı tekrar çok teşekkür ederim."