Tekstil sektörünün köklü şirketinden KAP açıklaması

Borsa İstanbul Ana Pazar'da işlem gören Kayseri'de tekstil sektörünün öncü şirketlerinden olan Karsu Tekstil şirketin aktiflerinde yer alan arazi, arsalar, binalar, tesis makine ve cihazların yeniden değerlemesini yaptıracak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Tekstil sektörünün köklü şirketinden KAP açıklaması

Kayseri’de tekstil sektörünün köklü şirketlerinden Karsu Tekstil Sanayii ve Ticaret A.Ş. şirket aktiflerinde yer alan duran varlıkların yatırım amaçlı gayrimenkuller,  maddi duran varlıkların yeniden değerlemesi için Ege Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile sözleşme imzaladı.
Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem gören Kayseri’de tekstil sektörünün öncü şirketlerinden olan Karsu Tekstil Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile yönetim kurulu toplantısında alınan değerleme raporuna ilişkin açıklamada bulundu.
Şirket KAP üzerinden yaptığı açıklama: “Yönetim Kurulu'muzun 27.12.2023 tarih 2023 / 19 sayılı kararı gereğince; Genel ekonomik koşulların değişimi ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) mevzuatı uyarınca şirket aktiflerinde yer alan duran varlıkların Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller,  Maddi duran Varlıklar'ın (Arazi ve Arsalar, Binalar, Tesis Makine ve Cihazlar) yeniden değerlendirilmesine ve bu işlemler için Genel Müdür Nevzat Seyok'a yetki verilmesine, Değerleme işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan yetkili "Ege Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş" ile sözleşme imzalanmasına karar verilmiştir.”
Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ