Talas'tan başka yerde yok!

Talas Belediyesi'nin 2020 yılında hayata geçirdiği uygulamanın Türkiye'de başka örneği yok. Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediyesi'nin uygulaması yapan ikinci bir belediye olmadığını belirterek, teşekkür etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Talas'tan başka yerde yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yurt dışında yaşayan vatandaşların temin ettiği 58 tekerli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine dağıtımı törenine konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Belediyesi tarafından 2020 yılında hayata geçirilen Engelli Araçları Bakım Ünitesi’nin Kayseri’de örnek olduğunu söyledi.

Talas'tan başka yerde yok!

Başkan Yalçın’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, engelli aracı yolda kalan vatandaşların aracını yerinden alarak onardığı örneğin sadece Kayseri’de değil, Türkiye’de olmadığını belirterek, “Geçen yıl da biraz önce Sayın Başkanımızın dediği gibi burada birlikte olmuştuk. Yine aynı hayırsever vatandaşlarımızın yurt dışından getirdiği temin ettiği ve belediyemizin katkılarıyla ve organizasyonuyla getirdiği araçları teslim etmiştik. Bugün de aynı konuyla birlikteyiz. Biraz önce Sayın Başkanımız, belediyemiz bünyesinde korunmuş olan araç atölyesinin Kayseri'de örnek olduğunu söyledi ama biraz eksik söyledi. Türkiye'de bir örnek o. Sadece Kayseri'de değil, Türkiye'de şu anda belediye bünyesinde engelli vatandaşlarımızın kullandığı araçlarının tamirini yapan bu konuda hizmet sunan bir başka belediye yok. Benim bilgim yok. Bu bizleri de ciddi ölçüde rahatlatıyor. Tabii isteriz ki biz de hep birlikte kamu, vatandaş, hayırsever her türlü ihtiyacı tüm vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayalım. Bu elbette ki mümkün olmuyor. Sonuçta bunlar da bir araç. Onların da zaman zaman arızaları oluyor. Aküleri eskiyor, bitiyor vesaire. Bu tür sorunlar yaşanıyor. Dolayısıyla ilimizde ilçemizde belediyemize teşekkür borçluyuz. Bu hepimizi. Sadece kullanan vatandaşlarımız değil, kamu olarak bizleri son derece rahatlatıyor.’ diye konuştu. 

Talas'tan başka yerde yok!