İYİ Partili adaydan maaş ve 2 dönem sözü

Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart Yerel seçim öncesi yaptığı açıklamada, dikkat çeken ifadeler kullandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili adaydan maaş ve 2 dönem sözü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim çalışmaları dolayısıyla yürüttüğü çalışmalarına hem gündüz, hem de iftar sonrası devam ediyor. İftar öncesi Talas’taki semt pazarlarına giden Gözütok, hem esnafın, hem de alış veriş için pazara gelen vatandaşın ekonomik açıdan yaşadığı sıkıntıları dinledi.

 İftar sonrası ise gençlerle kafeteryalarda buluşan Göker Gözütok, apartman sakinleriyle de toplantı salonlarında görüşerek nasıl bir belediye hizmeti vereceğini anlatmayı sürdürüyor. Toplumun yaşam standartlarının en yükseğe çekilmesi için teknoloji çağını da uygun belirlediği eğitim ve sağlık başta olmak üzere kentsel dönüşüm ile deprem endişesini geride bırakacak projelerinin seçmen nezdindeki olumlu algısından memnun olan Gözütok, “Her şey Talas halkının yaşam haklarını onlara hizmet olarak sunmak için. Talas halkı hizmet eksikliğini ve hizmet açığını hak etmiyor. Seçim öncesi verilen sözler seçimi kazandıktan sonra raflara kaldırılıyor ve Talaslılara bir sonraki seçim sürecinde yeniden raftan indirilip söz olarak yeniden vaat ediliyor. Talas halkı artık verilen sözlerin tutulmadığının farkında” şeklinde konuştu. 

‘Gerçek anlamda hizmet belediyeciliği yapacağız’ 

Talas halkının hizmetten muaf tutulmayacağı sözünü veren Gözütok, maaş almadan hizmet belediyeliği yapacağını altını çizdi. Gözütok sözlerine şöyle devam etti; “Üç beş yerden maaş alarak gönül belediyeciliği yapılmaz. Biz göreve geldiğimizde maaş almadan ve 2 dönem görev yaparak gerçek anlamda hizmet belediyeciliği yapacağız. Siyaseti bir iş kolu, bir geçim dalı gibi görmeyeceğiz. Sadece ve sadece hizmet edeceğiz ve onu da yalnızca 2 dönem yapacağız. Bu sözlerimiz kayıtlarınızda dursun ve bize hesap sorun. Biz ne dediysek arkasında dururuz. Talas bizimle iyi olacak.”