Talas'a bakın ne yapılacak?

Kayseri'nin Talas ilçesinde anlamlı bir çalışma için harekete geçildi. Proje yakın zamanda hayata geçiyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, proje öncesi Çanakkale'ye giderek, incelemelerde bulundu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Talas'a bakın ne yapılacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesine ne yapılacak? Anlamlı çalışma için geri sayım başladı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, açıkladı ve "Talasımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Yalçın, yakı zamanda hayata geçirecekleri proje öncesinde Çanakkale'ye de giderek, incelemelerde bulundu.

Talas'a bakın ne yapılacak?

Talas Belediye Başkanı Yalçın'a, incelemeleri sırasında Tarihçi Ahmet Nedim Kilci de eşlik etti. Başkan Yalçın ve Tarihçi Kilci, proje öncesi geçmişin izlerini sürdü. 

Talas'a bakın ne yapılacak?

TALAS'A HAYIRLI OLSUN
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Yalçın, "İlçemizde açacağımız 100. Yıl Çanakkale Müzesi için Tarihçi Yazar, koleksiyoner Ahmet Nedim Kilci ile birlikte Çanakkale'de inceleme ve araştırma gezisi yaptık. Ecdadımızın Çanakkale'de ve milli mücadele döneminde sergilediği kahramanlıkları, yaşanan olayları objeleriyle birlikte gözler önüne serecek bu anlamlı müze şimdiden Talasımıza hayırlı olsun" dedi.

Talas'a bakın ne yapılacak?Talas'a bakın ne yapılacak?