TA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştu

TA Wingtsun Kayseri ailesi Ramazan ayı nedeniyle iftarda bir araya geldi. Her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar buluşmasında sporcular bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TA Wingtsun Kayseri ailesi Ramazan ayı nedeniyle iftarda bir araya geldi. Her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar buluşmasında sporcular aynı sofrada buluştu.

TA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştu

Geleneksel iftarla ilgili olarak bilgi veren Antrenör Feyzi Suludere, ‘Her sene Ramazan ayında yaptığımız iftarımızı yine gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ın manevi havasına uygun olarak buluştuğumuz bu iftar sofralarının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyoruz’ dedi. 

TA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştu

Diğer yandan Ta Wingtsun hakkında da bilgi veren Suludere, 'Ta Wingtsun sokak için tasarlanmış elit bir nefsi müdafaa sanatıdır. Sokak her an her tehlikeye karşı kendinizi savunabileceğiniz en güçlü mekanizma aklınız ve vücudunuzdur.  Birçok spor dalında kendine özgü kurallar, yani sporcuların birbirlerine kilo olarak eşit olması, eldiven vb. koruma ekipmanları, daha önceden dövüşeceği kişinin belli olup rakibinin zayıflıklarına göre strateji kurması, maç sırasında orada bulunan sağlık ekibi, müsabaka esnasında hakem olması, zaman sınırı ve kaybeden kişinin istediği zaman pes edebilmesi gibi kurallar bu dalları ne kadar sert olurlarsa olsunlar ring sporu haline getirir. Fakat sokak dövüşünde bunların hiçbirisi söz konusu değildir. Karşınızdaki kişiyi seçme şansınız dahi yoktur. Sokakta yüzde 100 kendinizi savunabileceğiniz spor dalı TA Wingtsun’ dur’ dedi.

TA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştu

Suludere, Erkilet ve Sahabiye Mahallesi'nde şubelerinin olduğunu ifade ederek, 'Ta Wingtsun öğrenmek isteyen herkesi bekliyoruz' diye konuştu. 

TA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştuTA Wingtsun Kayseri ailesi iftarda buluştu