Şule öğretmen yine Türkiye gündeminde!

Kayseri Osman Zeki Yücesan İlkokulu öğretmeni Şule Yüksel, 'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesi ile dikkat çekerken, öğrenciler ve aileleri için müzik eşliğinde kültür fizik etkinlikleri düzenleyerek, örnek olmuştu. Yüksel, yenilikçi eğitim yaklaşımıyla takdir toplarken, bu kez de anne ve babasıyla müzik eşliğinde oynadı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şule öğretmen yine Türkiye gündeminde!

Kayseri’de Osman Zeki Yücesan İlkokulunda öğretmen olan Şule Yüksel, adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında, öğrencilerle müzik eşliğinde güne başlayan Şule öğretmen, Türkiye gündemine oturmuştu.

Şule öğretmen yine Türkiye gündeminde!

Tüm Türkiye onu konuşmuştu

Öğrencilerin güne enerji ve zinde başlaması adına sabah ders girişinde kültür fizik etkinlikleriyle eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Şule öğretmen, bu kez de anne ve babasıyla birlikte güne enerjik başladı. Yöresel hareketli türküler eşliğinde yapılan hareketler, çocukların hem bedensel gelişimine katkı sağlıyor hem de kültürel değerleri öğrenmelerine yardımcı oluyor. Şule Yüksel, bu etkinliklerin sadece öğrenciler için değil, aileler için de önemli olduğunu söyledi. Yüksel, anne ve babasıyla birlikte bağda çalışırken de müzik eşliğinde oynadığı anları sosyal medyada paylaştı.

Şule öğretmen yine Türkiye gündeminde!

Taktir toplayan Şule Öğretmen, diğer okullarda ilham kaynağı olmuştu.

Kültür fizik etkinliklerinin aileler tarafından da benimsenmesi gerektiğine dikkat çeken Şule öğretmen, böylelikle diğer okullara da ilham kaynağı olurken, eğitimde yenilikçi yaklaşımıyla bir kez daha tam not aldı.

Şule öğretmen yine Türkiye gündeminde!

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Şule öğretmen, 'Şule Bizim evin halleri. Canım annem ve babamla köyümde hem bağ, bahçe işleri yaptık hem de eğlenmekten eksik kalmadık. Zaten köye geldiğimi gören herkes babamdan bir oyun havası videosu bekliyor. O halde sizler de bize eşlik ederseniz mutlu oluruz. Mutlu hafta sonları dileriz.' ifadelerini kullandı.