Son dakika! Kayserispor'da beklenen istifa yaşandı mı?

Kayserispor'da Murat Duman'ın istifası Trabzonspor maçı sonrasında istenmişti. Taraftar 'Kelle istiyoruz' açıklaması yapmıştı. Başkan Ali Çamlı kararını verdi. Murat Duman ile yollar ayrıldı mı? Tüm detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Son dakika! Kayserispor'da beklenen istifa yaşandı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün yılmaz bekçileri Kapalı Kale, başarısızlık sonrasında tepki göstermişti. Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri'de oynanan ve 2-1 Trabzonspor'a kaybedilen maç sonrasında Murat Duman'ın istifası 'Kelle istiyoruz' açıklamasıyla istenmişti. Başkan Ali Çamlı, Murat Duman hakkında kararını verdi.

Son dakika! Kayserispor'da beklenen istifa yaşandı mı?

Başkan Ali Çamlı kararını verdi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, taraftarın tepkisine kulak verdi. Başkan Çamlı, Kayserispor'da 2 yıl daha sözleşmesi olan Murat Duman ile yollarını ayırdı. Sarı-Kırmızılı kulüpten şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Murat Duman, Kayserispor'a Berna Gözbaşı'nın başdanışmanı olarak göreve başlamış ardından da sportif direktör olarak getirilmişti. Murat Duman'ın, aylık 200 Bin TL maaş aldığı ve gönderilmesi durumunda 2 Milyon TL tazminat ödeme koşulu olduğu ileri sürüldü. 

Son dakika! Kayserispor'da beklenen istifa yaşandı mı?

Duman'dan sonra Tayfun Türkmen de gidecek mi?

Kayserispor'da Murat Duman'dan sonra Tayfun Türkmen ile yolların ayrılması bekleniyor. Lisansı olmadığı ve Kayserili futbolcuları gözardı ettiği için büyük tepki alan Altyapı Koordinatörü Tayfun Türkmen'in de gitmesi an meselesi. Murat Duman ile Tayfun Türkmen'in sözleşmelerindeki tazminatın çok yüksek olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.